Počasí dnes26 °C, zítra25 °C
Středa 26. června 2024  |  Svátek má Adriana
Bez reklam

V Brně proběhne generálka na mistrovství světa v hokeji. Zúčastní se i hvězdy z NHL

České hokejové hry, tradiční květnová generálka na mistrovství světa v hokeji, se uskuteční stejně jako loni v Brně. Informovalo o tom vedení českého hokejového svazu. Titulárním partnerem závěrečného turnaje Euro Hockey Tour bude společnost Betano. Turnaj se bude hrát od 2. do 5. května, zúčastní se ho týmy Česka, Švédska, Finska a Švýcarska a zapojit se do něj mohou také největší hvězdy NHL.

Zápasy Euro Hockey Tour se v Brně konaly už v letech 2011, 2012, 2013 a 2019. Novým titulárním partnerem brněnského turnaje, který bude generálkou před českým mistrovstvím světa, je společnost Betano. Turnaj ponese název Betano Hockey Games.

Vystupenky na turnaj, který se v Brně bude hrát od 2. do 5. května 2024, jsou v prodeji. Na čtvrteční zápas České republiky s Finskem stojí lístky od 450 do 690 korun. Na sobotní a nedělní zápasy jsou k dispozici pouze balíčky zahrnující oba zápasy. Balíčky stojí od 650 do 1150 korun.

Vzhledem k tomu, že brněnský turnaj bude vrcholit pět dní před startem hokejového mistrovství světa, představí se v sestavách elitní hráči jednotlivých zemí a sestavy, ve kterých týmy naskočí do turnaje v Brně představí, budou pravděpodobně velmi podobné těm, které budou hrát právě mistrovství světa.

Světový šampionát vypukne 10. května a bude se hrát v Praze a Ostravě. Na jihu Moravy tak fanoušci zcela jistě budou moct sledovat i hráče z NHL. Český tým zahájí turnaj ve čtvrtek zápasem od šesti večer proti Finsku, v sobotu vyzvou svěřenci trenéra Radima Rulíka od čtyř hodin odpoledne Švédsko a v neděli ve stejný čas Švýcarsko.

Hodnocení článku je 74 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Český hokej

Štítky sport, hokej, Evropa, generálka, mistrovství světa, Brno

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

V Brně proběhne generálka na mistrovství světa v hokeji. Zúčastní se i hvězdy z NHL  |  Hokej  |  Sport  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.