Počasí dnes25 °C, zítra24 °C
Pondělí 29. dubna 2024  |  Svátek má Robert
Bez reklam

Hokejové Znojmo se chce po neúspěchu v české první lize vrátit zpátky do rakouské soutěže

Hokejisté Znojma by se mohli vrátit do mezinárodní ligy ICEHL, ve které v minulosti deset sezon působili. Představitelé Orlů na klubovém webu potvrdili, že podporují aktivitu investiční skupiny vedené bývalým hokejistou Radimem Antonovičem a Hynkem Blahou, která chce se zástupci soutěže tvořené zejména rakouskými týmy jednat o znojemském návratu.

„Orli snahu o opětovný vstup do mezinárodní ligy vítají a poskytují jí veškerou podporu. Pokud všechny strany dospějí ke společné dohodě, jsou připraveni usilovat o opětovný vstup do ICEHL již pro nadcházející ročník 2024/25," uvedli představitelé moravského klubu v tiskové zprávě.

Znojmo hrálo ligu známou dříve pod označením EBEL s roční přestávkou v letech 2011 až 2022. Před dvěma lety se Orli vrátili do českých soutěžích, vyhráli druhou ligu a postoupili do první. Letos však z druhé nejvyšší domácí soutěže hned sestoupili. Pokud se Znojmo nedohodne na návratu do ICEHL, je podle klubového webu připraveno hrát 2. ligu.

Hodnocení článku je 60 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto HC Leram Orli Znojmo/Michal Křepela

Štítky sport, hokej, Znojmo, ICEHL

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Hokejové Znojmo se chce po neúspěchu v české první lize vrátit zpátky do rakouské soutěže  |  Hokej  |  Sport  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.