Počasí dnes10 °C, zítra10 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Hokejovou Kometu posílí reprezentant Koblížek, přichází z Finska

Hokejová Kometa spřádá plány na příští extraligový ročník a přichází s prvními změnami v kádru. Kádr klubu z jihu Moravy posílí podle informací hokej.cz Radek Koblížek, jenž je odchovancem Brna. Server uvedl, že útočník podepsal s desátým celkem uplynulého extraligového ročníku víceletou smlouvu.

Čtyřiadvacetiletý forvard strávil profesionální kariéru ve Finsku, kam odešel z Brna v dorosteneckém věku. Brzy se prosadil v dresu Kärpätu Oulu, kde získal v sezoně 2017/2018 i mistrovský titul. V letošním ročníku rodák z Ivančic, který si připsal i osm startů za českou hokejovou reprezentaci, z Oulu po šesti zápasech odešel a posílil celek KooKoo, který rovněž působí v nejvyšší finské soutěži. 

Kometa zatím novou akvizici oficiálně nepotvrdila. Předpokládá se, že příchod oznámí v nejbližších dnech. Spolu s Koblížkem má podle spekulací zamířit na jih Moravy také útočník Miroslav Holec z Českých Budějovic, který v modrobílém dresu už v minulosti působil, nebo třinecký obránce Tomáš Kundrátek. Otazník visí i nad současnými hráči Komety. Smlouva končí například jedné z největších hvězd týmu Peteru Muellerovi, o nějž usilují například Pardubice.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Karpat.fi

Štítky Kometa, hokej, Extraliga, Brno, Radek Koblížek, Finsko, HC Kometa Brno, Morava, KooKoo, Madeta Motor České Budějovice, Miroslav Holec, Tomáš Kundrátek, HC Dynamo Pardubice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Hokejovou Kometa posílí reprezentant Koblížek, přichází z Finska  |  Hokej  |  Sport  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.