Počasí dnes12 °C, zítra12 °C
Úterý 16. dubna 2024  |  Svátek má Irena
Bez reklam

VIDEO/GÓLY: Téměř padesát minut Kometa hrála vyrovnaně s Kladnem. Nakonec dostali pětku

Téměř padesát minut Kometa hrála vyrovnaně proti Kladnu. Dvě třetiny dokonce nenabídly fanouškům žádné góly. Úspěšné střely si oba týmy vykompenzovali ve třetí třetině. Rytíři pěti, Kometa bohužel jen jedním gólem. Zápas skončil 5:1.

První třetina přinesla několik šancí, ale oba týmy odcházely do šaten s nulou

První třetina nabídla dynamický hokej. Brankáři na obou stranách předváděli pěkné výkony. Dvě šance měl Kucsera, ale obě jeho šance pohotovým zákrokem zastavil kladenský brankář Godla. Největší šanci Kladna měl na hokejce Melka, ale jeho prudkou střelu zastavil Vejmelka. Oba týmy odcházely s bezbrankovým skóre do šaten. 

Rytíři nedokázali využít dvě přesilovky, druhá třetina opět přinesla nulu

Více šancí ve druhé třetině měla Kometa. Jednu z prvních příležitostí měl opět Kucsera, ale jeho střela skončila u připraveného Godly. Rytíři dokonce měli dvě přesilovky, ale Vejmelka se o vše s přehledem postaral. Do šaten oba týmy opět odcházely s nulou na kontě. 

Poslední třetina přinesla gólů hned šest. Bohužel většinu do brány Komety

Třetí třetina přinesla naprostý opak dvou předchozích dvacetiminutovek. Prvním úspěšným a trochu šťastným střelcem se stal David Stach, když se od Svozilovky brusle odrazil puk za záda Vejmelky - 1:0. O minutu a půl později využilo Kladno přesilovky a Jakub Strnad navýšil konto Rytířů - 2:0.

Osm minut před koncem poslední třetiny dostala kvůli držení Jaromíra Jágra Kometa přesilovku, kterou využili. Úspěšným střelcem se stal Tomáš Plekanec a Godla byl poprvé a naposledy v tomto zápase překonán - 2:1.

Pak už se zápas odehrával v režii domácích. V tomot pořadí O'Donell, Melka a Strnad překonali Vejmelku ještě třikrát a zápas skončil pro Kometu nešťastným skóre 5:1.

„48 minut to byl vyrovnaný zápas. Šance na obou stranách nebyly moc velké, i když si myslím, že my jsme měli ke gólu malinko blíž. Nás mrzí, že jsme 48 minut schopní hrát trpělivě a pak přijde takový zkrat a dostaneme zbytečné góly,“ hodnotí zápas asistent trenéra Kamil Pokorný. 

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Roman Kantor

Štítky hokej, Kometa, Kladno, Rytíři Kladno, šatna, Jakub Strnad, HC Kometa Brno, Jaromír Jágr, Tomáš Plekanec, David Stach

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

VIDEO/GÓLY: Téměř padesát minut Kometa hrála vyrovnaně s Kladnem. Nakonec dostali pětku  |  Hokej  |  Sport  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.