Počasí dnes15 °C, zítra18 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

VIDEO/GÓLY: Kometa konečně bodovala naplno. Piráty doma porazila 3:1

Po čtyřech kolech poznali hokejisté Komety opět pocit z vítězství za tři body. Brňané doma porazili Chomutov, gólem a asistencí se blýskl především americký útočník Petr Mueller.

Začátek zápasu byl pro Kometu značka ideál. Brňané dokázali v první třetině skórovat hned dvakrát.  Skóre otevřel v 9. minutě důrazný Mueller, který po Holíkově přihrávce tvrdou střelou zápěstím pod horní tyčku překonal poprvé brankáře Lukeše.

Přestože hostující brankář Lukeš chytal vynikající zápas, těsně před koncem první třetiny nestačil na překvapivou střela obránce Štebcela - 2:0 pro domácí.

Dokonalý byl z pohledu Komety i vstup do druhé třetiny. Už po 55. vteřinách zaznamenal svůj první gól sezóny Ondřej Němec. 

Brňané pak díky bezpečného náskoku polevili v tempu. Chomutov se v závěru druhého dějství i díky tomu herně probral. Před závěrem druhé třetiny tak snížil na 3:1 chomutovský Růžička.

V závěrečné dvacetiminutovce už si Brňané náskok pohlídali. Díky třem bodům za výhru se Kometa posunula na páté místo, v úterý se vydá na led Plzně.

Foto Jiří Grulich, HC Kometa Brno

Štítky kometa, chomutov, výhra, Brno, HC Kometa Brno, Piráti Chomutov, Ondřej Němec, FC Viktoria Plzeň

VIDEO/GÓLY: Kometa konečně bodovala naplno. Piráty doma porazila 3:1  |  Hokej  |  Sport  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.