Počasí dnes17 °C, zítra20 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Zbrojovka se představí na severu Čech, hostí ji Liberec

Po úspěšné premiéře nového brněnského lodivoda Ludevíta Grmely se Brňané představí na půdě úřadujícího mistra. Zbrojovka doma zabrala a zvítězila nad čtvrtou Sigmou Olomouc. Sám trenér Grmela byl po utkání hodně nadšený a výkon svých svěřenců chválil.

Brňané však musejí zůstat nohama na zemi, neboť se jich sestupové starosti stále týkají. Naopak Liberečtí jsou na tom podstatně lépe. Sice ligový titul už obhájit nemohou, ale na svého velkého rivala z Jablonce, který je třetí, ztrácejí šest bodů.

Liberec má za sebou tři vyhraná utkání v poměru 1:0 a jistě tuto minisérii bude chtít rozšířit i proti zvedající se Zbrojovce.

Kromě dlouhodobě zraněných Glasera a Avdiče jsou všichni fotbalisté Brna připraveni na zápas. Zbrojovákům se tentokrát vyhýbají karetní tresty, takže bude mít trenér Grmela jistě z čeho vybírat.

Nová varianta s útokem Kroupa - Markovič a následným žolíkem Švancarou se Grmelovi osvědčila hned v prvním zápase, tak se nechme překvapit, koho postaví nyní.

Utkání je na programu zítra od 16 hodin. Na podzim zvítězila Zbrojovka gólem z poslední minuty zápasu 2:1.

Zdroj: www.fczbrno.cz
Foto: Fotex, www.fczbrno.cz

Štítky FC Zbrojovka Brno, Slovan Liberec, Gambrinus liga, fotbal, 24.kolo, FC Slovan Liberec, Brno, Česko, SK Sigma Olomouc, FK Baumit Jablonec

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Zbrojovka se představí na severu Čech, hostí ji Liberec  |  Fotbal  |  Sport  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.