Počasí dnes17 °C, zítra20 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Fotbalová Zbrojovka Brno potvrdila příchod obránce Kaufmana

Zkušený obránce Josef Kaufman bude na podzim posilou defenzivy fotbalové Zbrojovky Brno, která se dohodla s pražskou Slavií na půlročním hostování s opcí. Jihomoravský klub o tom informoval ve čtvrtek na oficiálních stránkách.

"Se Slavií jsme se dohodli na hostování do 31. ledna 2013 s opcí," potvrdil Kaufmanův definitivní příchod sportovní ředitel Zbrojovky Zdeněk Kudela.

 Osmadvacetiletý stoper má na kontě 109 prvoligových zápasů, dalších 17 duelů přidal v norské a slovenské nejvyšší soutěži během dvou půlročních působení ve Vikingu Stavanger a Spartaku Trnava. Za Zbrojovku odehrál tři přípravná utkání, středeční zápas s Baníkem Ostrava absolvoval s kapitánskou páskou.

Kudela pracuje na dotažení příchodů dalších hráčů, kteří se Zbrojovkou už delší dobu trénují. "Smlouvu s Martinem Husárem bychom měli dotáhnout v pátek. Dnes jsme posílali patřičné dokumenty do Razgradu, s nímž jsme domluveni na přestupu Radka Petra," prozradil sportovní ředitel.

"Na přestup by měl přijít i Alois Hyčka s Ústí nad Labem, jenž sice stále dohání tréninkové manko po operaci kolena, ale jsem přesvědčen, že nám pomůže. Dolaďujeme hostování Milana Jurdíka ze Sparty Praha a zatím s námi zůstává nadále i další útočník Petr Nekuda z Olomouce. U něho se rozhodneme v pátek, jestli odjede i na soustředění do Rakouska," dodal Kudela.

Napsal: Wolenby

Štítky FC Zbrojovka Brno, Josef Kaufman, SK Slavia Praha, fotbal, Viking FK, FC Spartak Trnava, FC Baník Ostrava, Martin Husár, FK Ústí nad Labem, Radek Petr

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Fotbalová Zbrojovka Brno potvrdila příchod obránce Kaufmana  |  Fotbal  |  Sport  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.