Počasí dnes21 °C, zítra23 °C
Sobota 18. května 2024  |  Svátek má Nataša
Bez reklam

Fotbalisty Brna posílil Zoubele a slovenský útočník Serečin

Zbrojovka Brno získala první posily pro jarní boj o záchranu ve fotbalové lize. Z Jablonce přišel záložník Lukáš Zoubele a z Banancu Jerevan slovenský útočník Filip Serečin. Vedení čtrnáctého celku tabulky o tom informovalo na klubovém webu.

Devětadvacetiletý Zoubele na podzim nehrál kvůli zranění kolena. "Měsíc a půl už trénuje, měl by být v pořádku, ale jsme domluveni, že u nás projde jakousi zatěžkávací zkouškou," řekl sportovní ředitel Brna Zdeněk Kudela na adresu někdejšího hráče Kladna a Teplic, který v nejvyšší soutěži odehrál 132 zápasů.

Pětadvacetiletý Serečin před působením v Arménii nastupoval za Košice, Michalovce a Ružomberok. "Má za sebou trochu nešťastné období, v Ružomberoku nedostával mnoho příležitostí, poté působil v Jerevanu. S oběma hráči jsme předběžně domluveni na přestup," uvedl Kudela.

Podle něj Zbrojovka, kterou od sestupového pásma dělí jediný bod, ještě jedná s dvojicí zkušených hráčů. První tým posílí také navrátilec z hostování v druholigovém Mostě Muamer Avdič a z juniorky přijde další obránce Jakub Šural.

Zdroj: ČTK

Štítky Sport, fotbal, první, Brno, Zoubele, Serečin, FC Zbrojovka Brno, Lukáš Zoubele, Filip Serečin, Jerevan, FK Baumit Jablonec, FK Teplice, SK Kladno, Ružomberok, Arménie, FK Baník Most

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Fotbalisty Brna posílil Zoubele a slovenský útočník Serečin  |  Fotbal  |  Sport  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.