Počasí dnes18 °C, zítra22 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Češi porazili na Euru v malém fotbalu Bosnu a dnes budou hrát o finále

Čeští reprezentanti v malém fotbalu porazili ve čtvrtfinále mistrovství Evropy v Brně Bosnu a Hercegovinu 4:0. Dva góly vstřelil Michal Salák, po jednom přidali František Hakl a Jan Koudelka. Český tým udržel ve čtvrtém utkání za sebou čisté konto, v pátek se v semifinále střetne s šestinásobnými mistry Evropy Rumuny, kteří porazili Francii 1:0.

Skóre otevřel ve 14. minutě po rohovém kopu Hakl, po změně stran znovu po rohu zvýšil Salák. Při sázce soupeře na riziko trefil střelou přes celé hřiště Tomáš Míca tyč prázdné branky a odražený míč poslal do sítě pohotově Salák. V přesilovce při vyloučení Beroviče zpečetil výhru Koudelka.

„Začátek byl z naší strany opatrný. Soupeř spoléhal na důslednou obranu a čekal, co uděláme. Ve druhém poločase jsme už měli hru pod kontrolou. Po dnešní výhře jsme splnili cíl, že budeme hrát o medaile," řekl novinářům Míca, který přihrávkami pomohl ke dvěma brankám.

V druhém semifinále se spolu utkají reprezentace Ruska a Maďarska. Výkop je naplánován na půl osmou. Pět minut po deváté nastoupí k boji o finále český tým s Rumunskem.

Zdroj: ČTK, EMFEuro
 

Štítky Bosna a Hercegovina, Mistrovství Evropy ve fotbale, Evropa, Jan Koudelka, FC Zbrojovka Brno, fotbal, Francie, finále, Rusko, Maďarsko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Češi porazili na Euru v malém fotbalu Bosnu a dnes budou hrát o finále  |  Fotbal  |  Sport  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.