Počasí dnes15 °C, zítra18 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Zbrojovačky rozjely přípravu na novou sezónu

Ženské týmy Zbrojovky Brno čekají v následující sezóně boje v nejvyšších soutěžích, které se dají v ČR hrát. I z tohoto důvodu nenechává něžnější část tohoto klubu nic náhodě a v minulém týdnu se naplno rozjela jejich letní příprava.    

Na trénincích se objevily hráčky, které už z brněnského dresu znáte z minulé sezóny. K nim přibyly i nové a staronové tváře do všech kategorií. Ženy, juniorky i žačky už naplno trénují, aby výsledky, ale především hra byla v nové sezóně co nejlepší a všichni jsme měli z fotbalu co největší radost.

I přes nabírání kondice si ale ženské týmy rády udělají čas na to, aby podpořily své mužské protějšky. Ačkoliv totiž někteří fandové rozdělují fotbal na mužský a ženský, tak Zbrojovka  je jen jedna Zbrojovka. Proto Zbrojovačky navštívily nedávno přípravné utkání mužů, ve kterém v Tuřanech hráli se Skalicí.  

První soutěžní utkání odehrají naše ženy druhý srpnový víkend na Slovácku (so 13.8.). O týden později se poprvé představí doma v Rosicích u Brna proti pražské Spartě (21.08.2016 16:30). Do té doby vás samozřejmě budeme o dění v našem ženském týmu průběžně informovat.

Tisková zpráva

Štítky FC Zbrojovka Brno, Česko, 1. FC Slovácko, AC Sparta Praha

Komentáře

Článek má zakázané vkládání komentářů.

Zbrojovačky rozjely přípravu na novou sezónu  |  Fotbal  |  Sport  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.