Počasí dnes18 °C, zítra22 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Fotbalistovi během utkání zemřel v hledišti děda. V dalším utkání mu vnuk poslal do nebe hattrick

Utkání divize E mezi Bzencem a Holešovem, které se hrálo v sobotu 16. března, mělo tragický závěr. Týmy zápas nemohly dohrát, rozhodčí ho totiž přerušil a následně ukončil kvůli úmrtí jednoho z diváků na tribuně. Během utkání zemřel velký fanoušek bzeneckého fotbalu a zároveň děda kapitána mužstva Jaroslav Kasala. Jeho vnuk mu v následujícím utkání do nebe poslal hattrick.

Dědeček fotbalisty zemřel během utkání

O úmrtí Jaroslava Kasaly informoval hned v den tragické události na facebookovém profilu klub TJ Slovan Bzenec. „Vážení příznivci, musíme vám oznámit velmi smutnou zprávu. Při zápase našeho týmu v Holešově zemřel náš věrný fanoušek a děda našeho kapitána pan Jaroslav Kasala. Utkání bylo z tohoto důvodu po prvním poločase ukončeno za stavu 0:1,“ stojí na facebookovém profilu klubu.

Jedinou branku předčasně ukončeného utkání vstřelil vnuk a kapitán Bzence Petr Kasala. „Za celý fotbalový klub vyjadřujeme celé rodině upřímnou soustrast,“ napsali zástupci oddílu.

V dalším utkání poslal hráč dědovi do nebe hattrick

Další týden ve čtvrtek se s dědečkem Petr Kasala naposledy rozloučil a v následujícím soutěžním utkání, u kterého už jeho největší fanoušek být nemohl, vstřelil hattrick. Bzenec díky jeho gólům porazil Strání, které vede tabulku soutěže, drtivě 4:0.

Právě na počest zesnulého Jaroslava Kasaly se před utkáním držela minuta ticha a domácí nastoupili s černými páskami na rukou. „Děda mě chodil podporovat na každý domácí zápas. Vždycky jsem ho při rozcvičce vyhlížel, jak sem dojíždí na kole. Pro mě to bylo dnes těžké nevidět ho, jak sem jede,“ popsal Kasala pro iDnes.

Kouč Bohumil Páník po vstřeleném hattricku Kasalu v 77. minutě vystřídal, aby si kapitán domácích mohl vychutnat zasloužené ovace diváků. „Chtěl jsem dědovi věnovat aspoň jeden gól. Že dám tři se mně nezdálo ani v tom nejlepším snu. Jsem se zápasem spokojený,“ doplnil Kasala, který je nejlepším střelcem divize E.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto TJ Slovan Bzenec

Štítky sport, fotbal, úmrtí, pieta, Kasala, Bzenec

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Fotbalistovi během utkání zemřel v hledišti děda. V dalším utkání mu vnuk poslal do nebe hattrick  |  Fotbal  |  Sport  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.