Počasí dnes10 °C, zítra8 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Fotbalisté druholigové Líšně jdou do karantény, v týmu je několik pozitivně testovaných

Fotbalisté brněnského druholigového celku SK Líšeň musí do karantény. V týmu se podle informací od vedení klubu objevilo několik pozitivních testů na koronavirus. Fotbalisté zůstanou doma 10 dní. Kvůli karanténě dojde k přeložení několika zápasů.

Odložení zápasů se týká třetího kola MOL Cupu, které má Líšeň sehrát s prvoligovým Jabloncem a soutěžním utkáním s Chrudimí. Oba zápasy se odehrají v novém termínu.

Tým z Líšně postoupil vůbec poprvé do druhé nejvyšší fotbalové ligy na jaře minulého roku. Svou první sezónu odehráli Marvani bravurně, když splnili předsezónní plán udržet soutěž a skončili v pohodlném středu tabulky. Letos jsou na tom Marvani ještě lépe. Po šesti odehraných kolech drží třetí místo se ztrátou dvou bodů na vedoucí Hradec Králové.

Pandemie koronaviru na podzim zkomplikovala sezónu už několika brněnským celkům. Do karantény museli kvůli nákaze hokejisté Komety, fotbalisté Zbrojovky, basketbalisté Basketu Brno a hráčky Žabin.

Ohodnoť článek

Foto SK Líšeň

Štítky SK Líšeň, marvani, koronavirus, nákaza, karanténa, fotbalista, Líšeň, FK Baumit Jablonec, MOL Cup, pandemie covidu-19, FC Hradec Králové, FC Zbrojovka Brno, BASKET BRNO, a.s.

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Fotbalisté druholigové Líšně jdou do karantény, v týmu je několik pozitivně testovaných  |  Fotbal  |  Sport  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.