Počasí dnes9 °C, zítra11 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

Boj za Brno. Líšeň doma potrápila vedoucí Pardubice a remízou pomohla Zbrojovce

Sedm vítězných zápasů v řadě. S takovou bilancí přijížděl do brněnské Líšně vedoucí tým z Pardubic. Marvani však ve středu ukázali, proč jsou tak obávaným a neoblíbeným soupeřem zejména pro silnější kluby. Líšeň letošního suveréna tabulka nejen potrápila, ale sahala i ke třem bodům.

Pardubičtí byli v první půli mírně aktivnější. Nebezpečný byl především jejich nejlepší střelec Hlavatý, který si ve 28. minuě málem připsal další střelecký zářez. Skóre se však měnilo až o dvě minuty později. Na roh si naběhl pardubický Jeřábek a hosté šli do vedení. 

Líšeňští poprvé pořádně zahrozili až v 60. minutě, kdy Silný jen těsně minul krásný centr před otevřenou brankou. Smutek však domácím fanouškům nevydržel dlouho. V 73. minutě se dostal k odraženému balonu kapitán domácích Jan Hlavica a nekompromisní ránou srovnal na 1:1. 

Závěr pak v Brně přinesl fotbal nahoru a dolů. Navzdory šancím na obou stranách však po závěrečném hvizdu svítil na světelné tabuli výsledek 1:1. 

Vedoucí Pardubice mají po remíze na druhou Zbrojovku náskok sedm bodů. Pokud ve čtvrtek Brno vyhraje v Hradci, sníží ztrátu na čtyři. Líšeň si se 30 body drží střed tabulky.

Hodnocení článku je 20 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Radek Klier (fkpardubice.cz)

Štítky SK Líšeň, druhá liga, pardubice, remíza, Líšeň, FK Pardubice, FC Zbrojovka Brno, Jan Hlavica, FC Hradec Králové

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Boj za Brno. Líšeň doma potrápila vedoucí Pardubice a remízou pomohla Zbrojovce  |  Fotbal  |  Sport  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.