Počasí dnes17 °C, zítra20 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Rošáda v brněnském fotbalu. Šustr končí na lavičce Zbrojovky, nahradí ho trenér Líšně Machálek

Zbrojovka sáhla v reprezentační přestávce k nečekanému kroku. Na lavičce končí trenér Pavel Šustr a nahradí ho dosavadní trenér a strůjce líšeňského zázraku Miloslav Machálek.

„Postavení Zbrojovky v tabulce neodpovídá ambicím klubu a představám města a fanoušků, nedařilo se nám zcela naplňovat potenciál hráčského kádru. Jsme přesvědčeni, že tento krok naši hru kvalitativně zvedne a posune dál výsledkovou tabulkou,“ vysvětluje změnu sportovní manažer Zbrojovky Tomáš Požár.

Machálka čeká premiéra Za Lužánkami

Osmapadesátiletý Machálek dovedl Líšeň nejprve k záchraně, poté ke třetímu místu a nakonec k senzačnímu postupu do druhé ligy. Ve Zbrojovce povede již úterní dopolední trénink, zápasová premiéra jej čeká ve čtvrtek Za Lužánkami v přátelském utkání proti Sigmě Olomouc, kde v minlosti také působil. V pozicích asistentů zůstávají Petr Maléř, Richard Dostálek a Martin Doležal.

„Pracovat v historicky nejslavnějším moravském klubu je pro mě výzva a čest. Kádr Zbrojovky je kvalitní a velmi dobře připravený, nehodlám tedy přicházet s nějakou zásadní revolucí, mým záměrem je navázat na kvalitní práci dosavadního realizačního týmu a dále ji rozvinout,“ řekl k podpisu Machálek.

Miloslav Machálek přichází do Zbrojovky z Líšně, se kterou Zbrojovka uzavřela Memorandum o spolupráci. To obsahuje záměry společné a oboustranně výhodné spolupráce.

Foto youtube.com

Štítky Líšeň, marvani, zbrojovka, trenér, výměna, šustr, machálek, Miloslav Machálek, Pavel Šustr, FC Zbrojovka Brno, Tomáš Požár, SK Sigma Olomouc, Petr Maléř, Richard Dostálek, Martin Doležal

Rošáda v brněnském fotbalu. Šustr končí na lavičce Zbrojovky, nahradí ho trenér Líšně Machálek  |  Fotbal  |  Sport  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.