Počasí dnes10 °C, zítra10 °C
Čtvrtek 18. dubna 2024  |  Svátek má Valérie
Bez reklam

Líšeň přišla o domácí neporazitelnost. Marvani doma padli s Ústím 1:3

Pět kol drželi Marvani domácí neporazitelnost. Během nich třikrát remizovali a jednou vyhráli. První domácí porážku připravilo ve Fortuna: Národní Lize nováčkovi z Líšně až 11. kolo a soupeř ze severu Čech. Ústí nad Labem nasázelo v Brně tři góly a jako první mužstvo letošní sezóny pokořilo Marvany na jejich domácí půdě.

Hosté vykročili za vítězstvím už ve druhé minutě. Účet zápasu otevřel Václav Prošek a posla tak Ústí do vedení. To se ještě navýšilo v nejhorší možný čas - těsně před odchodem do kabin. Dvě minuty před poločasovým hvizdem se trefilo ústecké francouzské křídlo Youba Drame.

V druhé půli se Marvani nestihli ještě ani rozkoukat a náskok Ústí už byl třígólový. Postaral se o něj hned ve 46. minutě opět Youba Drame. 

Marvanům se podařilo snížit až v samém závěru. Branku cti vstřelil v 87. minutě Jan Hladík. Líšeň tak doma poprvé padla. V příštím kole čeká Marvany oblíbená disciplína - loupení bodů na hřišti soupeře. Tentokrát vyrazí na stadion předposledního Sokolova.

Foto ilustrační foto, SK Líšeň

Štítky Líšeň, marvani, ústí nad labem, prohra, FK Ústí nad Labem, FC Zbrojovka Brno, 2. česká fotbalová liga, Česko, Václav Prošek, Jan Hladík (* 1993), FK Baník Sokolov

Líšeň přišla o domácí neporazitelnost. Marvani doma padli s Ústím 1:3  |  Fotbal  |  Sport  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.