Počasí dnes10 °C, zítra8 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Zbrojovka se nedokázala prosadit ani proti deseti. Na hřišti Pardubic pouze remizovala

Brněnští měli celý druhý poločas početní výhodu, přesto tři body neurvali. Zbrojovka si veze z Pardubic bod za remízu 1:1 a zejména kvůli obrovskému tlaku a spáleným šancím fotbalisté Brna rozhodně spokojeni být nemůžou.

„Do utkání jsme nevstoupili dobře a nedařilo se nám hrát to, co jsme chtěli. Nedostávali jsme se do kombinace, navíc soupeř šel po první akci do vedení. Trvalo nám prakticky celou půli, než jsme se otřepali a dostali se do toho. Druhý poločas byl hodně ovlivněn vyloučením, prostřídáním ve středu pole jsme dokázali více a lépe kombinovat. Pak už to bylo o dobývání brány, zatímco soupeř hrozil hlavně ze standardek. My jsme bohužel už druhý gól nedokázali přidat," shrnul Šustr průběh utkání.

Když už Zbrojovka míč do sítě dostala, nebyl gól pro domnělý faul uznán. Výsledkem tak byla remíza 1:1. „Nedělám rozdíl mezi zápasy doma a venku, takže hráče vedu stejným způsobem. A to znamená, že jsme dnes chtěli a měli vyhrát, což se nám bohužel nepovedlo," pokračoval Šustr.

Ten musel před utkáním udělat jednu změnu v sestavě, Jakub Šural si před odjezdem do Pardubic zranil přitahovač. Na hřiště místo něj naskočil Gomes a toho v průběhu hry nahradil Vraštil.

Střídaným hráčům se tolik nedařilo plnit úkoly, které jsme si předsevzali, tudíž jsme na to v průběhu hry reagovali," doplnil Šustr. Tah s nasazením Kříže mu vyšel - po třech minutách na hřišti srovnal na 1:1. A moc nechybělo k tomu, aby se po pár minutách prosadil i Jambor, ten ale zamířil vedle...

Zdroj Zbrojovka Brno

Štítky zbrojovka, pardubice, remíza, FK Pardubice, HC Kometa Brno, Jakub Šural, FC Zbrojovka Brno

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Zbrojovka se nedokázala prosadit ani proti deseti. Na hřišti Pardubic pouze remizovala  |  Fotbal  |  Sport  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.