Počasí dnes10 °C, zítra6 °C
Úterý 23. dubna 2024  |  Svátek má Vojtěch
Bez reklam

Takhle by to šlo! Zbrojovka doma přejela Mas Táborsko 4:1

Brněnští fotbalisté udělali při domácí premiéře novému trenérovi Pavlu Šustrovi radost. Mas Táborsko přejeli už v prvním poločase 4:1. Ve druhém se skóre nezměnilo. Brněnští fotbalisté si tak připsali tři body a v tabulce druhé ligy poskočili na dr

Zbrojováci do zápasu nastoupili v plné polní. Během několika minut si vytvořili řadu šancí, radost divákům však udělali až ve 26. minutě. Bartolomeu našel z rohu Růska, který hlavou otevřel gólový účet zápasu - 1:0 pro Brno.

Vyrovnání však přišlo záhy. Na přímák si naběhl Musiola a nedal Melichárkovi šanci. Brněnské naštěstí rychlé vyrovnání nezaleklo. Rychlý útok Bartolomea zastavil až zákrok obránce a hvizd sudího - penalta pro Zbrojovku. Tu s přehledem proměnil nejlepší střelec Brna Lukáš Magera.

Netrvalo to dlouho a Zbrojovka vedla o dvě branky. Růsek vysunul Roberta Bartolomea, který si dokázal poslat míč okolo obránce, obhodil i špatně postaveného brankáře Tomu a následně poslal míč do odkryté klece. V nastaveném čase byl na hranici vápna faulován Milan Lutonský a Zbrojovka dostala v samotném závěru další šanci na navýšení vedení. Míč si postavil Lukáš Magera a chirurgicky přesnou střelou překonal Tomu počtvrté a připsal si tak osmý zásah v probíhající sezóně.


FC Zbrojovka Brno

Melichárek – Šural, Pavlík, Kryštůfek, Eismann – Sedlák (78. Kříž), Krejčí – Lutonský (67. Štepanovský), Růsek, Bartolomeu – Magera (C) (84. Zikl).

FC MAS Táborsko

 Toma – Šandera, Ngimbi, Zárybnický, Klusák – Nerad (46. Březina), Kučera (C), Frýdek (90. Kopřiva) – Pouček (69. Ndiaye), Musiol, Pfeifer.

Branky: 27. Růsek, 34. Magera (pen.), 37. Bartolomeu, 45+2. Magera – 29. Musiol
Žluté karty: 80. Bartolomeu (BNO) – 61. Pouček (TAB)
Rozhodčí: Dubravský - Vodrážka, Lakomý
Diváci: 2122

Foto Zbrojovka Brno

Štítky Zbrojovka, Mas Táborsko, výhra, Lukáš Magera, FC Zbrojovka Brno, okres Tábor, Milan Lutonský, FC MAS Táborsko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Takhle by to šlo! Zbrojovka doma přejela Mas Táborsko 4:1  |  Fotbal  |  Sport  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.