Počasí dnes18 °C, zítra22 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Zbrojovka si narozeninový dárek nenadělila. Ve vyrovnaném zápase padla doma se Slavií

Mohl to být krásný tříbodový dárek ke 105. výročí založení klubu. Bohužel. Fotbalisté Zbrojovky doma nedokázali vstřelit Slávii gól. Na druhé straně naopak hlavičkou z rohového kopu rozhodl Stanislav Tecl. Pro Zbrojovku tak začíná strach o setrvání v lize nabírat reálné poměry, v tabulce zůstává předposlední.

Zbrojovk přitom v zápase rozhodně netahala za kratší konec. Ve statistikách držení míče Slavii přehrála, ve střelách na branku se jí vyrovnala. Brňané hrozili především ze standartek, sešívaného Koláře však nikdo nepřekonal.

Dlouhou dobu to tak vypadalo, že se na Srbské budou opět spravedlivě dělit body. Pak ale slávistickému trenérovi Trpišovskému skvěle vyšlo střídání. Na trávník se podíval Stanislav Tecl a hned po několika minutách svou hlavičkou rozhodl

Několik minut poté mohli domácí vyrovnat. Slávistický brankář Kolář si došel pro míč až na kraj vápna a ve strachu, aby nepřekročil povolené území pro hru rukou, míč pustil. Ten se dostal před volného Acostu, který přízemní střelou trefil pouze červenobílého brankáře.

Zbrojovka už se na významnější šanci nevzmohla. Se Slávií doma prohrála 1:0 a se ziskem 20 bodů se dělí o předposlední příčku se Slováckem, které má však zápas k dobru.

Autoři | Foto Zbrojovka Brno

Štítky Zbrojovka, Slavia, prohra, SK Slavia Praha, Stanislav Tecl, FC Zbrojovka Brno, Brno, 1. FC Slovácko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Zbrojovka si narozeninový dárek nenadělila. Ve vyrovnaném zápase padla doma se Slavií  |  Fotbal  |  Sport  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.