Počasí dnes17 °C, zítra20 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Kam na promítání fotbalu v Brně? Přinášíme tipy, kde sledovat čtvrtfinálový souboj

Čeští fotbalisté sehrají zítra s Dánském souboj o semifinále mistrovství Evropy. Sportovní fandové, kteří před pohodlím gauče upřednostňují skupinové fandění, mohou fotbalové čtvrtfinále sledovat v některé z brněnských hospod. Brněnská Drbna přináší několik tipů, kam zajít na velkoplošné promítání zápasu, který startuje v 18:00.

U Daana se Dánům nefandí

Mezi oblíbené lokály sportovních fanoušků patří již tradičně hostinec U Daana ve Staňkově ulici v Brně. Ten má pro své návštěvníky k dispozici pět televizních obrazovek, na kterých budou moci sledovat fotbalové utkání.

„Na přenos sportovních zápasů jsme u nás připraveni celoročně. Fotbalový šampionát nás proto nijak nevyvedl z míry. Jediné, co občas návštěvníky překvapí je fakt, že si u nás nemohou rezervovat místo k sezení. Fungujeme zkrátka podle starého pravidla. Kdo dřív přijde, ten dřív mele,“ popsal jeden ze zaměstnanců hostince U Daana.

Arena Sport bar s patnácti obrazovkami

Další oblíbenou zastávkou sportovních fanoušků je Arena Sport Bar v Hybešově ulici v Brně. „Rezervace jsme rozjeli před třemi dny a už teď máme plno. K dispozici budou dvě plátna a patnáct obrazovek, takže myslím, že jsme na sobotní zápas Česka proti Dánsku dobře připraveni,“ sdělila zaměstnankyně Sportovní restaurace a baru.

Za fotbalem na Šelepku

Restaurace Šelepka v Králově Poli sice není typickým podnikem brněnských sportovních nadšenců, i tady však bude v sobotu na návštěvníky čekat plátno, na kterém budou moci sledovat fotbalové čtvrtfinále. „Nejsme klasická fotbalová restaurace, takže se na sobotu nijak zvlášť nepřipravujeme. Pokud má některý z fanoušků zájem o rezervaci, stačí k nám zavolat, místa máme stále dost,“ řekli v restauraci Šelepka.

Na vlnách fotbalu ve Zlaté lodi

Restaurace Zlatá loď na náměstí Svobody je pro milovníky sportu dalším známým brněnským lokálem. Během nejrůznějších sportovních utkání sem s chutí zavítá nejeden fanoušek. „Rezervace je u nás možná telefonicky, míst máme zatím dostatek. K dispozici bude jedno plátno a jedna televize,“ popsali v restauraci Zlatá loď.

Ve Zlaté lodi jsou na promítání připraveni

Hodnocení článku je 60 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Martin Šeda,

Štítky fotbal, Česko, Dánsko, hospody, Euro, FC Zbrojovka Brno, hospoda, Evropa, Drbna.cz, restaurace

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Kam na promítání fotbalu v Brně? Přinášíme tipy, kde sledovat čtvrtfinálový souboj  |  Sport  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.