Počasí dnes18 °C, zítra22 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

FOTO: Muž zdemoloval strop na dámských veřejných toaletách. Prý jen omylem

Prapodivnou výmluvu měl muž, který v úterý večer šel na toalety pod hlavním nádražím. Údajně opilý muž zavítal do dámské sekce, kde prý usnul a pak na něj sám od sebe spadl strop.

Pracovnice dohlížející na pořádek zpzorovala muže už ve chvíli, kdy vešel dovnitř. Vstoupil totiž do části určené dámám a údajně se neměl k odchodu, ani když ho o to několikrát důrazně žádala. Pro pomoc tak šla k údržbáři.

Když se společně za okamžik vrátili, uviděli zdemolované stropní podhledy. Ulomené kusy se povalovaly po zemi a ve stropě zela díra přibližně o rozměru čtyř čtverečních metrů.

Muž přivolané hlídce strážníků řekl, že do dámské části toalet vešel v opilosti  a nevědomě a usnul tam. Po probuzení na něj prý spadlo ze stropu osvětlení a on zavadil rukou o elektroinstalaci tak nešťastně, že strhl ještě část stropu. „Škoda s vysokou pravděpodobností přesáhne pětitisícovou hranici trestného činu, strážníci proto muže předali státním policistům," uzavřel mluvčí strážníků Jakub Ghanem.

Autoři | Foto MP Brno | Zdroj MP Brno

Štítky hlavní nádraží, veřejné toalety, vandal, toaleta

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

FOTO: Muž zdemoloval strop na dámských veřejných toaletách. Prý jen omylem  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.