Počasí dnes18 °C, zítra22 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

VIDEO: Muž vytáhl na revizora místo jízdenky nůž a pořezal ho

Práce revizora není žádný med a občas může být velmi nebezpečná. Přesvědčit se o tom bohužel musel i brněnský revizor minulý týden ve čtvrtek v Bystrci. Muž odmítl předložit jízdenku nebo platný cestovní doklad a místo toho vytáhl na revizora nůž.

Revizor mu totiž zastoupil cestu z autobusu, aby černý pasažér neměl kudy uréct. Muži se i tak podařilo dostat ven a snažil se utéct. Když se ho revizor snažil zastavit, ohnal se po něm nožem.

Strážníci podezřelého vypátrali a dopadli na parkovišti u nedalekého supermarketu. Když kontrolovali, jestli je ozbrojený, našli u něj nůž, přestože podezřelý tvrdil, že žádnou zbraň nemá. Podle revizora se ovšem jednalo o jiný nůž, než který proti němu černý pasažér použil.

Osmadvacetiletý muž ho prý stihl zahodit do sněhu na louce. Hlídka městské policie tam po chvíli větší zavírací nůž opravdu objevila. Revizor měl na ruce povrchové říznutí, kvůli kterému ovšem lékaře navštívit nechtěl. Strážníci mu proto ránu vydezinfikovali. „Dopadeného muže hlídka předala státním policistům pro důvodné podezření z trestného činu," uzavřel mluvčí strážníků Jakub Ghanem.

Autoři | Foto MP Brno | Zdroj MP Brno

Štítky revizor, nůž, útočník, strážníci, Brno, Bystrc

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

VIDEO: Muž vytáhl na revizora místo jízdenky nůž a pořezal ho  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.