Počasí dnes21 °C, zítra19 °C
Čtvrtek 2. května 2024  |  Svátek má Zikmund
Bez reklam

Zloděj se vloupal do domu, ven ho museli vyprostit hasiči

S karmou není radno si zahrávat. A to platí jak o karmě - ohřívači vody, tak o životní rovnováze mezi našimi dobrými a špatnými činy. O pravdivosti tohoto tvrzení se v sobotu v noci přesvědčil třiatřicetiletý zloděj v Hodoníně. Poté, co chtěl vyloupit sklep bytového domu, ho dám uvěznil a vysvobodit ho museli až hasiči a policisté.

Když se zloděj dostal do sklepa, zabouchly se za ním totiž plechové spojovací dveře tak, že nešly otevřít. Poté, co muž zjistil, že se žádným způsobem nemůže dostat ven, začal mohutně bouchat do plechových dveří a prosil o vysvobození.

Vytoužené pomoci se mu dostalo až od přivolaných hasičů, kteří museli dveře násilně otevřít. Tam už ale na něj čekali policisté, kteří jej eskortovali na služebnu. „Vloupání se dopustil i přesto, že byl v posledních třech letech za takový čin odsouzen nepodmíněnému trestu ve výměře 10 měsíců. Nyní mu hrozí až tříletý trest odnětí svobody," uzavřel policejní mluvčí Petr Zámečník.

Autoři | Foto ilustrační foto | Zdroj PČR

Štítky zloděj, hasiči, vloupání, Hodonín

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Zloděj se vloupal do domu, ven ho museli vyprostit hasiči  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.