Počasí dnes18 °C, zítra22 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Muže pokousala opilá přítelkyně. Chtěla jsem ho jen rozpálit před sexem, hájila se

Velmi rozdílnou představu o trávení společných intimních chvil měl třicetiletý pár z Brna. Zatímco žena si po lahvince (či víc) udělala zálusk na partnerovu ruku, ten její nadšení nesdílel. Agresivní žena ho měla pokousat tak, že musel zavolat strážníky. Opilá žena se pak před hlídkou hájila, že šlo pouze o předehru.

Když dorazila hlídka strážníků do brněnského bytového domu, uplakaná a očividně opilá žena se zapřísahala, že z její strany nešlo o útok. Partnera prý takto chtěla pobídnout ke společným sexuálním hrátkám.

Muž ale hlídce městské policie řekl, že na něj byla přítelkyně velmi sprostá, chovala se agresivně a že podobné situace se opakují pokaždé, když se partnerka opije. Jeho číše trpělivosti tak přetekla a on se rozhodl řešit neshody oficiální cestou. „Strážníci případ postoupili do správního řízení pro podezření z přestupku proti občanskému soužití," uzavřel mluvčí strážníků Jakub Ghanem.

Štítky Brno

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Muže pokousala opilá přítelkyně. Chtěla jsem ho jen rozpálit před sexem, hájila se  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.