Počasí dnes18 °C, zítra22 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Zfetovaný muž se pokusil zapálit benzínku v Černé hoře. V Lipůvce pak naboural tři auta

Drogy nejspíše naprosto zastínily mysl čtyřiašedesátiletého muže. Ten si v neděli na benzínce v Černé Hoře koupil do kanystrů benzín a zapalovače. Pak obsluze řekl, že tam všechno zapálí a benzínku vyhodí do povětří. Naštěstí se mu to nepovedlo. Při úprku autem předjížděl kolonu stojících aut a v Lipůvce tři naboural.

Zfetovaný muž na čerpací stanici v Černé hoře rozlil benzín na zem, naštěstí se mu jej nepodařilo zakoupenými zapalovači zapálit. Důvodem jeho činu mělo být naštvání na policisty, kteří jej prý před nedávnem bezdůvodně omezili na svobodě.

Svůj kousek s benzínem zopakoval na příjezdové silnici k čerpací stanici, tam se mu jeho žhářský úmysl povedl. Obsluze stanice se naštěstí podařilo založený požár záhy uhasit. Tím však řádění muže neskončilo.

Bouračka, útěk a napadení policistů

O několik minut později se vydal autem po silnici smrem k Brnu. Když předjížděl kolonu vozidel před Lipůvkou,  poničil isvým Fordem tři vozidla v koloně. Na autech přito způsobil škodu za skoro dvě stě tisíc korun. Pak se dal na útěk.

Řidiči z nabouraných aut se drogami ovlivněného viníka nehody pokoušeli zadržet. Když muž spatřil přijíždějící hlídku, vzal si na policisty železnou tyč. Policisté museli rozzuřeného agresora zpacifikovat paralyzérem.

„Testem na drogy hlídka zjistila, že muž je pod vlivem pervitinu a kokainu. Agresor, který skončil v policejní cele, se nyní bude zodpovídat z obecného ohrožení, porušování domovní svobody a násilí proti úřední osobě. Navíc policisté podají návrh na vzetí do vazby," uzavřel policejní mluvčí Bohumil Malášek.

Foto pixabay.com

Štítky Lipůvka, benzín, Brno

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Zfetovaný muž se pokusil zapálit benzínku v Černé hoře. V Lipůvce pak naboural tři auta  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.