Počasí dnes21 °C, zítra21 °C
Čtvrtek 19. září 2024  |  Svátek má Zita
Bez reklam

Opilý mladík zaparkoval svoji Felicii do pole. Poté z něj nedokázal odjet, tak se sebral a šel domů

Netrápil ho zákaz řízení, zadržený řidičák ani pořádná míra alkoholu v krvi. Mladík na Hodonínsku poslal po spanilé jízdě svou Felicii do pole. Kvůli rozbahněnému terénu z něj nedokázal odjet. Tak se sebral a po svých odešel domů se vyspat.

V noci na sobotu poblíž obce Kelčany havaroval devatenáctiletý řidič vozidla Škoda Felicia. Devatenáctiletý řidič v noci na sobotu poblíž obce Kelčany při jízdě od Kyjova nepřizpůsobil rychlost jízdy svým schopnostem a mokré  silnici.

S autem dostal smyk, vyjel mimo silnici do příkopu a pokračoval do pole. Protože se mu nepodařilo s vozidlem z mokrého pole vyjet, zanechal jej na místě a odešel domů. Tam byl po několika hodinách dohledán policisty, kteří prošetřovali osud havarovaného vozidla.

„Při dechové zkoušce mu policisté naměřili 0,2‰ alkoholu. Při podávání vysvětlení však doznal, že ve večerních hodinách požíval alkohol a poté vozidlo řídil. Vůbec mu nevadilo ani to, že má zadržený řidičský průkaz a za předchozí prohřešek v dopravě a vysloven zákaz řízení. Policisté proto událost prošetřují pro podezření z trestného činu Maření výkonu úředního rozhodnutí," uzavřel policejní mluvčí Petr Zámečník.

Foto PČR | Zdroj PČR

Štítky Škoda Felicia, alkohol, okres Hodonín, Kelčany, Kyjov

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Opilý mladík zaparkoval svoji Felicii do pole. Poté z něj nedokázal odjet, tak se sebral a šel domů  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.