Počasí dnes24 °C, zítra22 °C
Pondělí 1. července 2024  |  Svátek má Jaroslava
Bez reklam

Sjetý mladík se ze strachu schoval pod zaparkované auto. To ho poté přejelo

Neslavně skončila pro mladíka eskapáda s blíže nespecifikovanými drogami. Po řadě nešťastných událostí a hloupých rozhodnutí totiž skončil pod koly dodávky. Pod ní se přitom schoval z obavy před policisty.

Vše odstartovala žena, která  v brzkých ranních hodinách zavolala na policii přes tísňovou linku s tím, že se na zahradě jejího domu ve Slatině pohybuje neznámý muž. Před příjezdem hlídky žena na mladíka křikla, ten se lekl a dal se na útěk.

Policisté se pustili do pátrací akce. Asi po půl hodině zaslechli ve vysílačce, že v ulici Řípské se nachází zraněný muž. Jednalo o hledaného mladíka, který se ukryl pod zaparkovanou dodávku, to ovšem netušil, že v autě spala řidička, která vezla zboží do místní firmy. Vozidlo po několika minutách nastartovala a nic netušíc muže ležícího pod autem přejela.

Jednadvacetiletý mladík skončil v nemocnici se zlomenou kůstkou v pánvi, nalomenými žebry a drobnějšími poraněními. Jak vyšlo z dalšího šetření najevo, mladík byl pod vlivem drog a celý den se potuloval s kamarádem po Stránské skále, pak ovšem sám zabloudil a hledal nějakou zastávku. Dostal se tak až do zahrady a myslel si, že za oplocením musí být hlavní silnice. Pak už jen zazmatkoval, když na něj žena zakřičela, začal utíkat a schoval se pod uvedené auto.

„I přesto nyní mladík čelí podezření z přečinu porušování domovní svobody a může mu hrozit i pobyt vězení," uzavřela policejní mluvčí Andrea Cejnková.

Zdroj PČR

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Sjetý mladík se ze strachu schoval pod zaparkované auto. To ho poté přejelo  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.