Počasí dnes22 °C, zítra25 °C
Neděle 28. dubna 2024  |  Svátek má Vlastislav
Bez reklam

VIDEO: Zloděj ukradl babetu postavenou na ulici. Nepoznáte ho?

Kyjovští policisté pátrají po neznámém zloději, který před několika dny ve Svatobořicích – Mistříně ukradl moped Babetta. Zachytila ho přitom bezpečnostní kamera.

Zloděj se na místo nechal přivézt menším osobním vozidlem červené barvy. Nejspíše se jednalo Fiat Punto. U budovy místního Obecního úřadu přišel k odstavenému mopedu, který nastartoval a odjel s ním směrem na obec Šardice.

Jednalo se o muže ve věku kolem 30 let, vysokého asi 170 až 175 cm, zavalitější postavy. Oblečen byl v bílém triku s krátkým rukávem na přední části s potiskem, 3/4 bílých kraťasech s modrým kostkovaným vzorem, světlou kšiltovkou a modrým batohem přes záda. 

„Policisté se tak obracejí na veřejnost se žádostí o spolupráci při identifikace zloděje nebo osádky vozidla, která jej na místo přivezla. Jakékoliv poznatky k tomuto případu přijmou kyjovští policisté přímo na služebně nebo na telefonu 974 633 500 nebo na lince 158," vyzval policejní mluvčí Petr Zámečník.

Zdroj PČR

Štítky Babetta, Mistřín, Svatobořice, Fiat Punto, Šardice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

VIDEO: Zloděj ukradl babetu postavenou na ulici. Nepoznáte ho?  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.