Počasí dnes15 °C, zítra18 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Parta namol opilých dělníků z ciziny hrála na chodbě bytového domu fotbal. Na policisty pak zaútočili tyčemi

Život vedle námezdních dělníků z ciziny se může občas proměnit v peklo. Své o tom ví obyvatelé bytového domu v Kuřimi a poté i několik policejních jednotek, když problém vygradoval do velmi násilné podoby.

Chodbu v bytovém domě v Kuřimi si zaměnila za fotbalové hřiště čtveřice cizinců, kteří pracují v místním podniku. Krátce před polednem bylo jejich řádění nesnesitelné, na což si pochopitelně stěžovali nájemníci domu.

„Opilci, kteří později nadýchali od dvou do tří promile, se po příjezdu hlídky zahalili do šálů a začali s tyčemi v rukou napadat zasahující policisty," uvedl policejní mluvčí Bohumil Malášek. Ti je po příjezdu posil, především policistů speciální pořádkové jednotky a psovoda, uklidnili až po použití hmatů a chvatů sebeobrany.

V poutech pak dvojice nejagresivnějších mužů putovala k vystřízlivění do policejní cely. „Při vyšetřování policisté navíc zjistili, že po čtyřiatřicetiletém muži vyhlásili v jeho rodné zemi pátrání," uzavřel Malášek.

Zdroj PČR

Štítky bytový dům, Kuřim, dělník, fotbal

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Parta namol opilých dělníků z ciziny hrála na chodbě bytového domu fotbal. Na policisty pak zaútočili tyčemi  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.