Počasí dnes10 °C, zítra10 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Policie pátrá po dvou dětech z Brna. Čtrnáctiletý hoch a jeho teprve dvouletá sestra zmizeli z domu

Policisté pátrají po čtrnáctiletém chlapci a jeho dvouleté sestře z Brna. Obě děti se nacházely  dnes ráno v místě bydliště v ulici Voroněžské. V devět hodin dopoledne odešla matka do zaměstnání, když se vrátila v patnáct hodin odpoledne, děti již doma nebyly.

„Žena kontaktovala syna telefonicky, ale ten jí odmítl sdělit, kde se se sestrou nachází," uvedla policejní mluvčí Andrea Cejnková.  Policisté žádají veřejnost o pomoc při pátrání po uvedených dětech. Pracují i s variantou, že dvojice se již nemusí nacházet na území České republiky. 

Čtrnáctiletý Adam Taha je zhruba 155 centimetrů vysoký. Má modré oči a hnědé vlasy. Jeho dvouletá sestra Mariam má blond vlasy, modré oči a měří zhruba 100 centimetrů. „Jakékoliv infomace k pohřešovaným dětem neprodleně sdělte policistům přes tísňovou linku 158," vyzvala Cejnková.

AKTUALIZACE: 

Obě děti byly dnes vypátrány maďarskou policií na letišti v Budapešti. Jsou v naprostém pořádku a aktuálně řešíme jejich převzetí rodiči. Podle prvotních informací děti chtěly navštívit svého otce, který bydlí v zahraničí," uvedla na webu policejní mluvčí.

Všem děkujeme za spolupráci!

Foto PČR | Zdroj PČR

Štítky Brno, Česko, Budapešť

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Policie pátrá po dvou dětech z Brna. Čtrnáctiletý hoch a jeho teprve dvouletá sestra zmizeli z domu  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.