Počasí dnes14 °C, zítra19 °C
Pondělí 7. října 2024  |  Svátek má Justýna
Bez reklam

FOTO: Zákazník okradl barmana, když se vzdálil od baru. Nepoznáte zloděje?

Strážničtí policisté vyšetřují krádež z minulého týdne, ke které došlo v místním baru ve Bzenci. Zatím neznámý muž okradl barmana, který se na chvíli vzdálil od barového pultu. Zachytila ho přitom bezpečnostní kamera.

Zloděj monitoroval situaci u baru a když v jednu chvíli uviděl, že barman odchází, přikrčil se a vklouzl za barový pult, otevřel zásuvku skříňky a z peněženky ukradl 20 tisíc korun. Poté se oblékl do modré mikiny s kapucí a bílými symboly na hrudi, na hlavu si dal tmavou kšiltovku a z baru zmizel. S čím ale zřejmě nepočítal je to, že celou krádež i podobu zloděje zachytila bezpečnostní kamera.

„Policisté se tedy obracejí na veřejnost se žádostí o pomoc při ztotožnění zloděje, který je na záznamu zachycen. Se svými poznatky se můžete strážnickým policistům ozvat na telefon 974 633 540 nebo na linku 158," uvedl policejní mluvčí Petr Zámečník.

Foto PČR | Zdroj PČR

Štítky Bzenec

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

FOTO: Zákazník okradl barmana, když se vzdálil od baru. Nepoznáte zloděje?  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.