Počasí dnes15 °C, zítra18 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Žena rozdávala v podchodu pod hlavním nádražím facky na potkání. Pak vzývala satana

Velmi netradiční zákrok zažili v úterý odpoledne brněnští strážníci.. Zasahovali totiž u ženy, která podle svědků údajně uštědřila facky několika kolemjdoucím. Pro strážníky si pak připravila řadu peprných slov a vzývání pekla.

Když po oznámení o agresivním chování ženy přispěchali strážníci do podchodu pod hlavním nádražím, dotyčná už sice nikoho nenapadala, silně však křičela, máchala rukama a kopala kolem sebe. Jakmile spatřila strážníky, pokusila se o útěk, ale neuspěla.

Po výzvě hlídky, aby se zklidnila, svoji agresivitu ještě vystupňovala a protože ohrožovala přítomné, museli ji strážníci spoutat. Při čekání na přivolanou sanitku pak mezi vulgárními nadávkami hlasitě volala rodiče, babičku a satana. „Lékařka následně rozhodla o jejím převozu do Psychiatrické nemocnice, kam agresorka putovala v doprovodu hlídky městské policie. Dvaadvacetiletou ženu čeká předvolání k přestupkové komisi,“ uvedl mluvčí strážníků Jakub Ghanem.

Zdroj MP Brno

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Žena rozdávala v podchodu pod hlavním nádražím facky na potkání. Pak vzývala satana  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.