Počasí dnes14 °C, zítra15 °C
Úterý 1. října 2024  |  Svátek má Igor
Bez reklam

Na amfetaminech sjetý šestnáctiletý mladík ukradl rodičům Audi a hnal s ní v obci devadesátkou

V šoku museli být minulý čtvrtek žideničtí policisté, když zastavili černé Audi, které jelo na padesátce devadesátkou. Za volantem totiž seděl teprve šestnáctiletý mladík. Auto ukradl rodičům a navíc se před jízdou posilnil dávkou amfetaminů.

Rychle jedoucího vozu Audi si ve čtvrtek dopoledne všimli žideničtí policisté. Řidič vozu se řítil Jedovnickou ulicí rychlostí 92 kilometrů za hodinu a ještě jen s jednou rukou na volantu, druhou měl vystrčenou z auta. Po zastavení mladík předložil doklady k vozidlu, řidičský průkaz na auto ani předložit nemohl, neboť mu bylo pouhých 16 let.

„Vzhledem k jeho značně nervóznímu chování a neustálému olizování rtů policisty ani nepřekvapil pozitivní orientační test na amfetaminy," uvedl policejní mluvčí Pavel Šváb.

Mladý muž policistům prozradil, že si vůz vypůjčil bez vědomí rodičů. Přiznal i požití drogy, údajně kvůli uklidnění.  Po získání souhlasu od zákonných zástupců se podrobil odběru biologického materiálu. „Vozidlo i syna si převzali velmi naštvaní rodiče, případ šetříme jako provinění ohrožení pod vlivem návykové látky," uzavřel Šváb.

Zdroj PČR

Štítky Audi, Pavel Šváb

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Jan Lalik

Super

Pátek, 11. září 2020, 18:24Odpovědět

Na amfetaminech sjetý šestnáctiletý mladík ukradl rodičům Audi a hnal s ní v obci devadesátkou  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.