Počasí dnes24 °C, zítra22 °C
Úterý 30. dubna 2024  |  Svátek má Blahoslav
Bez reklam

Autobazar Monte Carlo po Brněnsku. Podnikatel nafingoval dvacet identických autonehod

Jako scény z oblíbeného seriálu internetové televize Stream, ve které hlavní postava vymýšlí způsoby, jak obrat pojišťovny, se jeví případ pojistných podvodů podnikatele z Brněnska. Muž totiž vlastnil několik identických aut. Ve chvíli, kdy naboural jedno, nafingoval poté stejnou bouračku na všech ostatních.

Skoro půl miliónu korun získal neoprávněně od pojišťoven majitel firmy z Brněnska. Podnikatel v dopravě měl ve své flotile několik identických osobních automobilů. Když s jedním z nich havaroval, tak poničené části auta později šikovně namontoval na jiné auto pojištěné u jiné pojišťovny a ohlásil již fingovanou nehodu. Následně požadoval vyplacení pojistného plnění.

Takto fingoval v průběhu čtyř let celkem dvacet havárií. „Nyní je stíhaný pro pojistný podvod. Stejně tak musí počítat s trestem trojice mužů, která při podvodech s majitelem firmy spolupracovala," uzavřel policejní mluvčí Bohumil Malášek.

Štítky Monte Carlo, Brněnsko, podvod

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Autobazar Monte Carlo po Brněnsku. Podnikatel nafingoval dvacet identických autonehod  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.