Počasí dnes13 °C, zítra13 °C
Neděle 29. září 2024  |  Svátek má Michal
Bez reklam

Mladý recidivista natáčel v Brně ženu v kabinkách na dámských záchodech

Sedmadvacetiletý mladík s bohatou trestnou minulostí si tentokrát zahrál na voyera, když začal natáčet mladou ženu v brněnském nákupním centru při výkonu potřeby na dámských záchodcích. Policii naštěstí neunikl.

Nepříjemný zážitek má žena, která koncem dubna navštívila toalety v jednom z brněnských obchodních center. Při vykonávání potřeby si v kabince všimla pod dělící příčkou cizí ruky s mobilem, který nahrával videozáznam. Žena kopla do odpadkového koše, osoba ve vedlejší kabince se zřejmě zalekla a ruku stáhla.

Šokovaná pak vyšla před toalety a chvíli po ní vyšel neznámý muž. Žena se ho zeptala, co to mělo znamenat. Mladík ji odpověděl, že na pánských záchodech bylo plno, omluvil se a odešel. „Na základě oznámení se policisté pustili do vyšetřování případu a podařilo se jim muže ztotožnit. Jedná se o sedmadvacetiletého mladíka, který byl několikrát odsouzen za různorodou trestnou činnost," uvedla policejní mluvčí Andrea Cejnková.

Mladý muž navíc z obchodního centra odjel autem i přes to, že má platný zákaz řízení. Na svobodě si naštěstí moc dlouho nepobude, protože má zakrátko nastoupit na jeden rok do vězení za maření výkonu úředního rozhodnutí a vykázání a za ohrožení pod vlivem návykové látky. „Ke svému jednání na dámských toaletách se mladý muž nedoznal, i přesto nyní čelí podezření z trestného činu výtržnictví, za který mu může soud uložit až dvouletý pobyt za mřížemi," uzavřela Cejnková.

Zdroj: PČR

Štítky toaleta, Brno, obchodní centrum

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Mladý recidivista natáčel v Brně ženu v kabinkách na dámských záchodech  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.