Počasí dnes13 °C, zítra13 °C
Neděle 29. září 2024  |  Svátek má Michal
Bez reklam

VIDEO: Mladík přepadl v brněnském podchodu stařenku kvůli šesti korunám

Podezřelou situaci dokázali odhalit hned v zárodku strážníci díky kamerám městské policie. Na záběrech z podchodu pod hlavním nádražím si všimli mladíka, který se držel nápadně blízko třiašedesátileté ženy. Během několika sekund pak prudce vytrhl ženě taštičku s jejími osobními věcmi. Když seniorka vzdorovala, několikrát ji udeřil.

Obsah si strčil do kapsy a plačící seniorku, která se mu pokoušela vzdorovat, několikrát udeřil do hlavy. Otřesenou ženu však útok nezlomil a muže následovala podchodem až k veřejným toaletám, kde se údajně snažil ukrýt a kapsičku prohledával.

Našel v ní ovšem pouhých šest korun, čtvrtletní průkazku na MHD a lékařské zprávy. Díky informacím od obsluhy kamer ho v úkrytu bleskově vypátrala hlídka městské policie. „Strážníci pojali důvodné podezření z trestného činu a šestadvacetiletého muže předali státním policistům. Přesvědčili se také, že z incidentu, který se stal v noci na pátek, vyvázla důchodkyně bez zranění,“ uvedl mluvčí strážníků Jakub Ghanem.

Zdroj: MP Brno

Štítky Brno

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

VIDEO: Mladík přepadl v brněnském podchodu stařenku kvůli šesti korunám  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.