Počasí dnes23 °C, zítra19 °C
Pondělí 20. května 2024  |  Svátek má Zbyšek
Bez reklam

Policisté v terénu znovu pátrali po dvaaosmdesátileté seniorce, bohužel neúspěšně

Tři desítky policistů dnes v okolí Blanska opět pátraly po dvaaosmdesátileté duševně nemocné Martě Vykydalové, která v polovině února odešla z pečovatelského zařízení v Blansku. Pátrání úspěšné nebylo, uvedl na policejním webu mluvčí Bohumil Malášek.

 

Do několikahodinové akce byli nasazeni i policisté na koních a policejní vrtulník. "V terénu se policisté zaměřili na propátrání chatových oblastí Vlčí Zmola, Nad Žlíbkem, Bačina a Žilavice. Pátrali v Blansku a v obcích Těchov a Ostrov u Macochy," upřesnil Malášek.

Desítky policistů v terénu po seniorce pátraly neúspěšně už 13. února. "Nové poznatky o ženě nemáme, ale změnily se venkovní podmínky," řekl ČTK k dnešní akci Malášek. Už dříve uvedl, že hledaná žena má vztah k chatové oblasti Bačina.

Policie dosud prověřovala poznatky od lidí, které na policii dorazily. Byla jich desítka. "Nejvíce jich bylo z Blanska a okolí, ale také z Brna, Letovic či Olešnice," uvedl Malášek. Doplnil, že žena v Brně skutečně byla, ale ještě před svým odchodem ze zařízení.

Hledaná seniorka má šedé krátké vlasy, vysoká je asi 165 centimetrů. Na sobě měla při odchodu hnědý kožich a černé kalhoty. Odešla s bílou kabelkou. Informace o pohybu hledané ženy mohou lidé sdělit na tísňovou linku 158.

Zdroj: ČTK
 

Štítky Blansko, terén, Brno, Ostrov u Macochy, Těchov, Letovice, Olešnice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Policisté v terénu znovu pátrali po dvaaosmdesátileté seniorce, bohužel neúspěšně  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.