Počasí dnes10 °C, zítra10 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Další sebevrah v Brně. Smrt mu rozmluvil až vyjednavač

Brněnští policisté musel v noci na dnešek vyjíždět k dalšímu muži, který se pokoušel vzít si život. Tentokrát stál nešťastník na parapetu balkónu azylového domu v centru města, držel v ruce nůž a vyhrožoval, že se zabije.

 

Po příjezdu na místo policisté zjistili, že se osmatřicetiletý muž navíc řeže nožem v obličeji. K tomu vyhrožoval, že pokud se k němu někdo přiblíží, tak skočí. Policisté uzavřeli ulici a hasiči nachystali záchranný vak v případě, že by skutečně vyskočil.

Hlídka s mužem udržovala kontakt do příjezdu vyjednavače ze zásahové jednotky. Tomu se po několika minutách podařilo nešťastníka přesvědčit, aby si své jednání rozmyslel. "Osmatřicetiletý muž byl pod vlivem alkoholu, kdy nadýchal téměř dvě promile," uvedla na policejním webu mluvčí Andrea Cejnková. Lékař rozhodl o jeho převozu na záchytku s tím, že po vystřízlivění bude předán do péče odborníků na psychiatrické oddělení.

Zdroj: PČR

Štítky Brno

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Další sebevrah v Brně. Smrt mu rozmluvil až vyjednavač  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.