Počasí dnes22 °C, zítra25 °C
Neděle 28. dubna 2024  |  Svátek má Vlastislav
Bez reklam

Dvacetiletou dívku v Brně se pokusil znásilnit neznámý muž, na pomoc ji přiběhli tři mladíci

Brněnští kriminalisté řeší pokus o znásilnění dvacetileté dívky, ke kterému mělo dojít ve středu kolem druhé hodiny ranní. Slečna se vracela domů z noční směny a šla pěšky směrem od centra po ulici Křenové. Před mostem přes řeku Svitavu ji náhle zezadu za krk uchopil neznámý muž,  zakryl ji ústa a zatáhl k železničnímu objektu.

Muž dívce řekl, že se jí nic nestane, když mu provede orální sex. Mladé ženě se podařilo zakřičet o pomoc a po chvíli se muži vysmekla. 

V tom okamžiku se na protější straně objevila trojice mladíků na kolech, kteří situaci zaregistrovali a přispěchali na pomoc. Dva z nich začali pronásledovat podezřelého a jeden z mladíků čekal s přepadenou dívkou na místě. Pachateli se však podařilo utéct. Jeden z mladých mužů pak doprovodil ženu domů.

Na policii s oznámením se dívka obrátila až následující den. Kriminalisté nyní žádají trojici mladíků, kteří přepadené pomohli, aby se neprodleně přihlásili na policii na telefonním čísle 974 625 824 a poskytli svědectví.

Popis násilníka odpovídá muži bílé pleti ve věku do 25 let. Hovoří plynně česky bez přízvuku, je hubené postavy, na sobě měl černou bundu s kapucí na hlavě a kalhoty tmavé barvy.

Zdroj: PČR

Štítky Brno, Svitava

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Dvacetiletou dívku v Brně se pokusil znásilnit neznámý muž, na pomoc ji přiběhli tři mladíci  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.