Počasí dnes15 °C, zítra18 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Muž ukradl bývalé přítelkyni kočku, fotkami zvířete provokuje na sociálních sítích. Případ musí řešit policisté

K nevšedním případům se občas dostávají policisté z obvodních oddělení. Například v těchto dnech musí řešit odcizení společného domácího mazlíčka rozhádaného páru.

 

 

 

Zapeklitý případ v těchto dnech řeší policisté z Obvodního oddělení Brno-Výstaviště. Již koncem října se na policii obrátila čtyřiadvacetiletá žena s oznámením, že přišla z práce domů, dveře od bytu byly otevřené, uvnitř přeházené věci a navíc zmizela kočka.

Při šetření na místě hlídka zjistila, že v bytě byl bývalý přítel slečny, se kterým se právě majetkově vypořádává a přebral si své věci. Dveře bytu žena ráno při odchodu do zaměstnání patrně nedovřela a kočka tak odešla neznámo kam. Nedošlo tedy k žádnému protiprávnímu jednání a policisté slečnu poučili, kam se obrátit při hledání domácího mazlíčka.

Včera ovšem telefonovala přes tísňovou linku žena opět s oznámením, že ji její bývalý přítel kočku odcizil a jako provokaci umísťuje její fotky na sociální síť. Navíc zjistila, že ex-partner kupoval v nedávné době kočičí WC a další potřeby, takže je přesvědčená, že kočku má doma.

S oznámením se měla obrátit i na Městské státní zastupitelství a Městskou policii. "I těmito partnerskými neshodami se policisté musí zabývat, proto případ zadokumentovali a snaží se zjistit další skutečnosti," dodává na policejním webu mluvčí Andrea Cejnková. 

Zdroj: PČR

Štítky kočka, Státní zastupitelství ČR

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Muž ukradl bývalé přítelkyni kočku, fotkami zvířete provokuje na sociálních sítích. Případ musí řešit policisté  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.