Počasí dnes22 °C, zítra22 °C
Pátek 20. září 2024  |  Svátek má Oleg
Bez reklam

Muž se chtěl vyhnout vězení. Z bratrova mailu poslal zprávu soudu, že je mrtvý. Poté už se ani nepokoušel skrývat

Vězení se pokoušel zvláštním způsobem vyhnout pětatřicetiletý muž z Brna. Za vydírání kamarádky skončil letos na jaře u soudu, kde si vysloužil dvouletý pobyt za mřížemi. S trestem se však nehodlal smířit a vymyslel plán, jak se vězení vyhnout. Bohužel pro něj ho značně nedomyslel.

 

Muži přišel dvouletý trest trestu nepřiměřený. Zprvu se tak pokusil napsat dopis soudu. V něm vyjádřil svůj nesouhlas, ten však přirozeně neměl žádný právní účinek. Soud tedy muže opětovně vyzval k okamžitému nástupu do výkonu trestu.

Odsouzený se chtěl pobytu za mřížemi za každou cenu vyhnout a tak dostal nápad. A patrně si myslel, že  velmi dobrý.  Z emailové adresy svého bratra, za kterého se vydával, napsal na soud zprávu, že nemůže nastoupit do vězení, protože je mrtev.

Tím pro muže záležitost s nástupem do vězení nejspíše skončila. Nepokusil se totiž ani nikam skrýt a žil dál v místě svého trvalého bydliště.  Na místo si pak pro něj přijela policejní hlídka. Našla ho bez obtíží. Muž tak putoval rovnou do věznice.

Zdroj: PČR

Štítky věznice, Brno

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Muž se chtěl vyhnout vězení. Z bratrova mailu poslal zprávu soudu, že je mrtvý. Poté už se ani nepokoušel skrývat  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.