Počasí dnes18 °C, zítra22 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Muž si na milence vynutil podepsání smlouvy, jež obsahovala povinnost domácích prací a sexuálních služeb

Téměř 17 let trval nekonvenční vztah mezi osmašedesátiletým mužem s o dvacet let mladší ženou. To, co začalo v roce 1999 jako milenecké souznění, přerostlo ve vydírání a vyhrožování. Před dvěma lety totiž muž donutil svou milenku podepsat smlouvu, jež zahrnovala povinnost domácích prací a přesně vymezených sexuálních služeb. Nyní je stíhán za vydírání, znásilnění a další trestnou činnost.

Náhodné setkání dnes osmašedesátiletého muže s tehdy jedenatřicetiletou ženou odstartovalo v roce 1999 více než patnáctiletý milenecký vztah. Ten se prý většinu času odvíjel podle představ obou zúčastněných. Vztah, který byl prošpikovaný také oboustrannými finančními operacemi, dostal trhliny před dvěma lety.

To se žena s mužem, který má pověst pracovníka na právních odděleních firem, chtěla rozejít. Jenže nakonec oba spolu sepsali dohodu o řekněme výjimečných službách. V ní se zavázala k pravidelným víkendovým domácím pracím na jeho chatě poblíž Blanska. Vedle nich pak měla ve vymezené době poskytovat přesně popsané sexuální služby. Muž, o němž si poškozená celou dobu myslela, že ji právně zastupuje, jí text dohody nadiktoval. Když se ostýchala, vyhrůžkami ji k sepsání donutil. Následně ji vydíral a vyhrožoval jí. Pokud nebude ujednání plnit, zveřejní její písemnosti s popisem prožitků ze sexuálního života, přepošle je jejím známým, do zaměstnání a rodině.

Muž, který ženu umně manipuloval, neváhal k vynucení si sexuálních služeb několikrát použít násilí. Na začátku letošního roku, kdy pod nátlakem sepsané smlouvě skončila platnost, žena dostala odvahu a všechno oznámila.

Při domovní prohlídce v příbytku násilníka pak policisté našli vedle usvědčujících písemností a dalších důkazů také maketu ručního granátu a na zahrádce několik rostlin konopí. Muže stíhají pro vydírání, znásilnění a nedovolenou výrobu a jiné nakládání s omamnými a psychotropními látkami a jedy.

Zdroj: PČR 

Štítky domácí práce, Blansko, milenka

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Muž si na milence vynutil podepsání smlouvy, jež obsahovala povinnost domácích prací a sexuálních služeb  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.