Počasí dnes17 °C, zítra20 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Zloději v Brně ukradli ženě kabelku, vzali z ní peněženku a odhodili. Nechali v ní víc než čtvrt milionu

Dvojice mladých lidí je podezřelá z krádeže kabelky čtyřiapadesátileté ženě v Brně. Vzali z ní peněženku s 5000 Kč, ale nevšimli si, že v kabelce, kterou zahodili, bylo dalších 300.000 Kč, uvedl dnes na policejním webu mluvčí Pavel Šváb. Policie po dvojici pátrá.

Okradená vystoupila v pondělí krátce po půlnoci z nočního autobusu v brněnských Černých Polích. Pár ji sledoval, pak ji oslovil a chtěl po ní peníze na alkohol a potom cigaretu. Když žena svolila a položila kabelu na zem, mladík ji popadl a utekl.

Policisté později procházeli trasu, kudy pachatel utíkal a podle zvonění mobilního telefonu našli odhozenou kabelku v křoví. Zmizela z ní peněženka s pětitisícovou hotovostí. V kabelce ale zůstala obálka s bezmála 300.000 Kč, což byly celoživotní úspory okradené ženy.

Policie v této souvislosti pátrá po podezřelém mladíkovi bílé pleti, na sobě měl červeno-bílou bundu s kapucí přes hlavu s kostkovaným vzorem a modré rifle. Mladík je ve věku zhruba 20 až 25 let, je vysoký asi 175 centimetrů. Pátrá také po podezřelé dívce, šlo zřejmě o blondýnku v sukni, celou oblečenou v černé barvě.

Zdroj: ČTK, PČR
 

Štítky kabelka, peněženka, Brno, Pavel Šváb

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Zloději v Brně ukradli ženě kabelku, vzali z ní peněženku a odhodili. Nechali v ní víc než čtvrt milionu  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.