Počasí dnes11 °C, zítra15 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Sprejer se zlomeným srdcem maloval na trafiku a garáže želvy a srdíčka

Třicetiletému muži na Boskovicku se nejspíš začalo stýskat po bývalé přítelkyni. Svou lítost se rozhodl ztvárnit graficky, bohužel pro něho si však zvolil nelegální způsob. Posprejoval trafiku a vrata tří garáží motivy želv a srdíček. Je stíhán za poškození cizí věci.

 

Alkohol možná sehrál po půlnoci stěžejní roli v případu sprejerství, který se podařil objasnit boskovickým policistům. Třicetiletý muž se vracel z domů z lokálu a pravděpodobně se mu vybavily příjemné chvíle strávené s bývalou přítelkyní.

V touze po upoutání její pozornosti v blízkosti jejího bydliště posprejoval tamní trafiku a stěny tří garáží. Tam vedle nápisů a srdíček, namaloval i želvy. Právě zdrobnělina zvířete s krunýřem hrála v jejich bývalém vztahu, a především komunikaci, důležitou roli.

Originální obrázky se rychle objevily na sociálních sítích. A právě tam získali policisté řadu informací, které je vedly k vypátrání pachatele. Sprejer se zlomeným srdcem je nyní stíhaný pro poškození cizí věci.

Zdroj: PČR

Štítky garáž

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Sprejer se zlomeným srdcem maloval na trafiku a garáže želvy a srdíčka  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.