Počasí dnes18 °C, zítra22 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Opilý muž telefonoval policii, že má doma mumii. Při hovoru se pozvracel

S neuvěřitelným příběhem zavolal opilý muž operátorovi linky 158. Tvrdil, že do jeho bytu přišla žena. Držela prý v náručí vyschlé dítě, jež vypadá jako mumie. Jelikož však prý pracovala pro kouzelníka, uměla zmizet jako duch a také tak zmizela. Během hovoru se dokonce pozvracel.

 

Děsivé oznámení přes tísňovou linku přijal ranní operační důstojník. Ovšem brzy vytušil, že se patrně bude jednat spíš o výplod fantazie volajícího. Mladý muž do telefonu uvedl, že za ním do bytu v Židenicích přišla opilá slečna, kterou zná, ale momentálně si nemůže vzpomenout na její jméno. Žena měla v náručí držet úplně vyschlé dítě, které vypadalo jako mumie.

Na místě už se však nenachází, protože vždycky prý zmizí jako duch a údajně pracuje u kouzelníka. S mužem byla podle operátota složitá komunikace a během telefonátu se dokonce pozvracel, protože torzo dítěte mělo ležet v bytě na zemi.

Na místo ihned vyrazila hlídka k prověření situace. V bytě se nacházel jen zmatený a opilý oznamovatel, který při dechové zkoušce nadýchal víc než dvě promile alkoholu. Policisté provedli důkladnou prohlídku všech místností a nenalezli žádné mumifikované dítě ani jiný podezřelý nález. Muž tak putoval k vyšetření do nejbližší nemocnice.

Zdroj: PČR

Štítky Židenice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Opilý muž telefonoval policii, že má doma mumii. Při hovoru se pozvracel  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.