Počasí dnes13 °C, zítra13 °C
Neděle 29. září 2024  |  Svátek má Michal
Bez reklam

Policie zadržela podezřelého z vraždy studentky. Je to její expřítel

Policisté dnes oznámili, že mají podezřelého z vraždy studentky v Brně. Jedná se o jejího bývalého přítele, který bude v dnešních odpoledních hodinách obviněn ze zvláště závažného činu vraždy. Policie také dementovala zprávy o další vraždě v Pisárkách.

Policisté dnes potvrdili, že zavražděnou byla čtyřiadvacetiletá studentka z Brna. Motivem k vraždě měl být pravděpodobně nedávný rozchod s podezřelým. U tohoto muže policisté nechtěli sdělovat bližší informace. Uvedli jen, že se jedná o třiadvacetiletého muže z Brna, který byl zadržen včera odpoledne nedaleko svého bydliště.

Přesto, že se k činu nedoznal, v očích policie je na základě dostupných informací podezřelým a bude dnes odpoledne obviněn. K jeho zadržení prý policisty dovedlo ztotožnění zavražděné a následné vyšetřování. Kriminalisté stále hledají vražednou zbraň, kterou by měl být podle informací pravděpodobně nůž. Vyloučili také sexuální, či loupežný motiv.

Policie zároveň také dementovala možnost další vraždy, která se objevovala v některých médiích. "Vylučuji další vraždu, prověřujeme i tyto dezinformace s tím, že by mohly vést k šíření poplašné zprávy a tím i k trestní odpovědnost," řekl novinářům ředitel jihomoravské policie plk. Leoš Tržil

Kriminalisté stále žádají veřejnost o pomoc při hledání černé kožené kabelky, která může obsahovat osobní doklady. Foto je z bezpečnostní kamery.

 

Štítky vražda, policie, Brno, Pisárky

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Policie zadržela podezřelého z vraždy studentky. Je to její expřítel  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.