Počasí dnes13 °C, zítra13 °C
Neděle 29. září 2024  |  Svátek má Michal
Bez reklam

Strážníci chytili tři mladíky podezřelé ze zničení zastávky a poškození automobilů

Ke skupině mladíků, kteří údajně v Králově Poli demolovali zastávku hromadné dopravy, spěchaly v noci na dnešek dvě nejbližší autohlídky městské policie.

V Křižíkově ulici oslovili strážníci svědka, a jakmile si vyslechli podrobný popis podezřelých, začali po nich intenzivně pátrat. Tři muže ve věku mezi 18 a 19 lety objevili přibližně o půl kilometru dál. Podle svědka mladíci nerozbili jen skleněnou výplň v přístřešku hromadné dopravy, ale házeli dopravními značkami a anténou utrženou ze zaparkovaného auta.

K hlídce se přihlásil i další muž, který je údajně viděl při přelézání na soukromý pozemek vyvrátit plot. Kromě toho našli strážníci ve stejné ulici převrženou třímetrovou túji v květináči, pohozené dopravní značení a dvě rozbitá auta. Na jednom vozidle chyběly stěrače, na druhém již zmíněná anténa. Strážníci vzhledem ke způsobeným škodám přivolali státní policisty a tři podezřelé jim předali s důvodným podezřením ze spáchání trestného činu. 

Zdroj: MPB

Štítky Královo Pole

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Strážníci chytili tři mladíky podezřelé ze zničení zastávky a poškození automobilů  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.