Počasí dnes19 °C, zítra18 °C
Úterý 8. října 2024  |  Svátek má Věra
Bez reklam

Policie pátrá po šestnáctileté dívce. Odešla na oslavu a od té doby se neozvala

Policisté pátrají po šestnáctileté Andree Večeřové. Ta odešla 13. září z domu na oslavu narozenin kamarádky. Od té doby o sobě nepodala žádnou zprávu. Dívku postrádá její babička, která plní roli pěstounky.

Andrea Večeřová je podle policejního popisu světlé pleti, měří asi 170 centimetrů a je hubená. Má hnědočerné vlasy do pasu a na tváři výrazné mateřské znaménko.

Dívka má na hřbetu ruky tetování s motivem motýla, nosí náušnice a má piercing v nose a pupku. Při odchodu z domu na sobě měla černý overal s krátkými nohavicemi, krátkou šedou koženkovou bundu a na nohou růžové sportovní boty.

„Kriminalistům se podařilo zjistit, že by se mohla pohybovat ve společnosti mladého muže, který je rovněž pohřešovaný. Jedná se o mladíka, který má nařízenou ústavní výchovu a s útěky má bohaté zkušenosti,“ popsal mluvčí policie Bohumil Malášek.

„Informace o pohybu pohřešované dívky i jejího parťáka můžete sdělit kriminalistům na tísňovou linku 158. Policie děkuje za spolupráci,“ uzavřel mluvčí.

Ohodnoť článek

Foto se svolením PČR

Štítky pátrání, dívka, Andrea Večeřová, Brno

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Policie pátrá po šestnáctileté dívce. Odešla na oslavu a od té doby se neozvala  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.