Počasí dnes16 °C, zítra18 °C
Pondělí 16. září 2024  |  Svátek má Ludmila
Bez reklam

Lékařku v Brně málem rozmáčkla kartotéka. Mohutnou skříň se záznamy pacientů přidržovala z posledních sil

Chvíle hrůzy zažívala lékařka z Brna, když ji v ordinaci málem zavalila kartotéka. Na obrovské stohy záznamů svých pacientů si pořídila novou skříň, kterou však neukotvila ke zdi. Když ve spěchu otevřela jeden z šuplíků, kartotéka se na ni převrátila. Držela ji z posledních sil, na pomoc přispěchali strážníci.

Lékařku ze západní části Brna zachránili na poslední chvíli brněnští strážníci. Chodec na ulici před ordinací slyšel přes okno její naléhavé a opakované volání, a tak rychle kontaktoval linku 156. Nebylo jasné, co se v budově děje.

„V krátkém rozmezí tedy přijely k budově hned dvě hlídky městské policie. Když strážníci vstoupili pootevřenými dveřmi do ordinace, uviděli sténající lékařku, jak z posledních sil přidržuje masivní kartotéku, která se nad ni nakláněla,“ popsal mluvčí strážníků Jakub Ghanem.

Nový a ještě neukotvený kus nábytku se totiž po vysunutí jedné zásuvky vyvrátil od stěny a postupně se začaly otevírat všechny další přihrádky s kartami pacientů. Hlídky městské policie zatlačily kartotéku zpět ke zdi a přesvědčily se, že je lékařka v pořádku.

„Ta jim slíbila, že si hned nechá mohutnou skříň připevnit ke stěně a do té doby s ní raději nebude manipulovat,“ doplnil Ghanem.

Hodnocení článku je 72 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Pixabay.com

Štítky MPB, strážníci, lékař, skříň, Brno

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Lékařku v Brně málem rozmáčkla kartotéka. Mohutnou skříň se záznamy pacientů přidržovala z posledních sil  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.