Počasí dnes21 °C, zítra21 °C
Úterý 10. září 2024  |  Svátek má Irma
Bez reklam

Žena v Brně vystoupila z nastartovaného auta, protože musela na záchod. Vůz pak na místě zapomněla

Městští policisté vyráželi ve středu pozdě večer k univerzitnímu kampusu v Bohunicích, kam je zavolal svědek. Ten si všiml prázdného nastartovaného auta s otevřenými dveřmi stojícího na jednom místě přes hodinu. Strážníci nakonec zjistili, že auto řídila žena, která si potřebovala odběhnout na záchod. Když svou potřebu vyřídila, na auto zapomněla.

Muž zavolal strážníky k univerzitnímu kampusu v Bohunicích, protože si na místě všiml nastartovaného auta, které mělo otevřené dveře u řidiče a motor běžel ještě po hodině, kdy se muž stejnou cestou vracel. Svědek měl strach, zda se něco nestalo řidiči nebo aby s prázdným autem někdo neujel.

„Strážníci rozsvícenou fabii rychle našli a opatřili si kontakt na provozovatele. Majitel vysvětlil, že své auto půjčil manželce a ta s ním měla odpoledne zamířit do zaměstnání. Slíbil proto, že jí zavolá, aby zjistil, jestli se jí něco nepřihodilo. Při dalším hovoru s operačním střediskem operátora uklidnil a dodal, že manželka nejpozději do půl hodiny dorazí k autu,“ popsal mluvčí strážníků Jakub Ghanem.

Padesátnice podle strážníků brzy přišla na místo a situaci vysvětlila. „Před zaparkováním totiž nutně potřebovala na toaletu, a tak bezmyšlenkovitě vyběhla z auta, dveře nechala otevřené, světla rozsvícená a motor nastartovaný. Jakmile vyřešila svou momentální nejnaléhavější starost, na odstavené auto úplně zapomněla,“ uvedl Ghanem a doplnil, že podezřelé okolnosti nemusejí nutně ukazovat na protiprávní čin.

Hodnocení článku je 76 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto se svolením MPB

Štítky auto, motor, žena, toaleta, Brno

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Žena v Brně vystoupila z nastartovaného auta, protože musela na záchod. Vůz pak na místě zapomněla  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.