Počasí dnes22 °C, zítra21 °C
Neděle 22. září 2024  |  Svátek má Darina
Bez reklam

Žena si psala s falešnou vojačkou, která jí měla poslat balík peněz. Přišla o milion a půl

Měsíc a půl se devětatřicetiletá žena ze Znojemska dopisovala přes internetové aplikace s podvodníkem, který se vydával za americkou vojačku. Žena ze Znojemska naposílala podvodníkovi na několik účtů téměř milion a půl korun.

„S ženou údajně končící vojenskou službu v Somálsku se poškozená seznámila na internetu. Původně nezávazná komunikace se brzy změnila v důvěrnou a Američanka svou známou požádala o laskavost,“ popsal začátek příběhu mluvčí policie Bohumil Malášek.

Podvodník nebo podvodnice vydávající se za vojačku ženu informovala o tom, že jí posílá balík s větším obnosem peněz. „Potom přišly požadavky na zaplacení různých poplatků, ať už za přepravu či vystavení speciálních dokumentů,“ upřesnil Malášek.

Poškozená žena poslala během několika dní na různé účty skoro půldruhého miliónu korun ve dvanácti platbách. Její falešná kamarádka se jí posléze přestala ozývat.

Hodnocení článku je 84 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Pixabay.com

Štítky podvod, peníze, vojačka, Znojmo

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Diskutér T.

„S ženou údajně končící vojenskou službu v Somálsku se poškozená seznámila na internetu
Tady už to začíná SMRDĚT OD HLAVY AŽ K PATĚ - a jedna otázka o co té ČESKÉ ženě asi šlo? Chtěla té vojandě pomoci nebo se do ní třeba i ZAMILOVALA? Blbost kdyby nadnášela, tak by nemohlo docházet k takovým HLOUPOSTEM ZE STRANY NAŠICH NAIVNÍCH ŽENŠTIN........ALE POŘÁDNOU CHYBOU SE PONAUČILA - ALE JSOU I TAK NAIVNÍ CHLAPISKA, CO NALETÍ CIZÍ ŽENĚ NA LÁSKU - VIZ AKCE Z BLANENSKA. POZOR POZOR POZOR A NAD PRACHAMA VŠICHNI VĚTŠÁ DOZOR!!!!!!

Středa, 7. srpna 2024, 11:02Odpovědět

Žena si psala s falešnou vojačkou, která jí měla poslat balík peněz. Přišla o milion a půl  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.